ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Ανακοίνωση των Νέων της ΔΗΜΑΡ για τα "επεισόδια" στο ΑΠΘ- ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ


από http://xronika05.blogspot.com


της Άλμα

Ο λόγος για τα επεισόδια στο ΑΠΘ. Επειδή εμείς πιστεύουμε ότι οι κακοί(αντισυνταγματικοί) νόμοι είναι για να τους αλλάζουμε πριν τους υποστούμε, γι' αυτό οι υπεύθυνοι νέοι της ΔΗΜΑΡ, που μάλλον γέρασαν πρόωρα, τουλάχιστον ας μη δηλώνουν αριστεροί. Μη γίνουμε όλοι ίσα κι όμοια. Ειδικά τώρα πια. Φτάνει παιδιά που είσαστε υπεύθυνοι, τα άλλα τα δύσκολα τι τα θέλετε;

Απολαύστε την ανακοίνωση παρακάτω...

Την 8ή Φεβρουαρίου μερικές δεκάδες φοιτητών, συνοδευόμενοι από μια δεκάδα καθηγητών προσκείμενων σε αριστερές δυνάμεις, εισέβαλαν στο χώρο του ΑΠΘ, όπου συνεδρίαζαν οι εφορευτικές επιτροπές των εκλογών για το Συμβούλιο του πανεπιστημίου και με σκαιότατο τρόπο διέκοψαν τη συνεδρίαση. Καθένας έχει το δικαίωμα να διαφωνεί με ένα νόμο του κράτους και να κάνει ότι νομίμως περνάει από χέρι του για τον αλλάξει. Εντούτοις, ο τρόπος που επέλεξε αυτή η θλιβερή πανεπιστημιακή μειοψηφία θυμίζει άλλες σκοτεινές εποχές. Σαν νέοι της Δημοκρατικής Αριστεράς μπορεί να έχουμε ταχθεί κατά του νόμου, αλλά το γεγονός ότι τα έκτροπα προκλήθηκαν από τις δυνάμεις, αφενός της αριστεράς και της προόδου, και αφετέρου της ακόμα αριστερότερης αριστεράς και ακόμα μεγαλύτερης προόδου, δημιουργεί συνειρμούς που προσβάλλουν την αριστερά στο σύνολό της.

Οι Νέοι της Δημοκρατικής Αριστεράς καταδικάζουμε απερίφραστα το συμβάν, επισημαίνοντας ότι οι νόμοι δεν καταλύονται πραξικοπηματικά, αλλά βελτιώνονται ή και αλλάζουν ριζικά μέσω διαλόγου όταν διαπιστωθεί στην πράξη ότι έχουν αξεπέραστα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου