ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

AΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Ενημέρωση για τη διαδήλωση στο Βαθύ

merambello news: Δελτίο Ειδήσεων mega: διαδηλωτές κύκλωσαν τον Πρωθ...VIDEO


AΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ενημέρωση για τη διαδήλωση στο Βαθύ 


 : Χημικά, τραυματισμοί, συλλήψειςΣυνεχείς επιθέσεις της αστυνομίας είχαμε μέχρι τις 9.30 στο Βαθύ ενάντια στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το gran melia, όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργός.
  Το ξενοδοχείο αποκλείστηκε από τους διαδηλωτές και οι βουλευτές δεν πήγαν στη δεξίωση και γύρισαν πίσω.

Έγινε ρήψη χημικών τουλάχιστον 4 φορές και ξυλοκοπήθηκαν διαδηλωτές. 

Στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου έχει μεταφερθεί ένας 40χρονος Αγιονικολιώτης, μετά από επίθεση αστυνομικών.

Έχουν γίνει 2 συλλήψεις (ένας κάτοικος Ελούντας με τον γιο του)  και αυτή τη στιγμή έχουν μεταβεί εκπρόσωποι φορέων στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Νικολάου για να ζητήσουν την απελευθέρωση των συλληφθέντων.

 Συνεχείς συγκρούσεις με τα ΜΑΤ και τις άλλες αστυνομικές δυνάμεις έχουν οι διαδηλωτές που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το ξενοδοχείο 'Μελιά΄ όπου γίνεται η σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Από τη μια η Αστυνομία προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά και από την άλλη να ανοίξει το δρόμο που είχαν καταλάβει. Μάλιστα η ομάδα των διαδηλωτών απέκλεισε την είσοδο και δεν άφηνε κανένα επίσημο να περάσει ! Οι μόνοι που πρόλαβαν να μπουν είναι ο περιφερειάρχης κ.Αρναουτάκης, ο κ.Καρούντζος, ο δήμαρχος Μινώα κ.Καλογεράκης, ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου κ.Παπαδάκης....Βουλευτές όπως η κ.Σκραφνάκη ή και δήμαρχοι όπως οι κ.Μαρινάκης, Κουράκης δεν μπόρεσαν να περάσουν και ειδοποιήθηκαν να επιστρέψουν πίσω!
Οι αντεγκλήσεις είναι συνεχείς και κρατούν από το απόγευμα ενώ το CRETALIVE δέχθηκε καταγγελίες για ξυλοκόπημα πολιτών αλλά και χρήση χημικών κάτι που αρνείται η Αστυνομία υποστηρίζοντας ότι δεχεται απρόκλητες επιθέσεις από ομάδα που βρίσκεται εκεί.
Μεταξύ άλλων στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν αγρότες, ιδιοκτήτες φορτηγών, μέλη των κινήσεων "Πολίτες κατά του χρέους" και "Δεν πληρώνω" , εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, αλλά και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου.

από radiolasithi.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου