ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2014

ΝΕΑ ΑΝΤΙΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΉ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΈΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣΤις προηγούμενες μέρες το αστικό καθεστώς κατέβασε  την ηλεκτρονική σελίδα της Ένωση Νέων Κομουνιστών Τσεχοσλοβακίας, η οποία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιντερνετικούς τόπους πολιτικού περιεχομένου, σε περιφερειακό επίπεδο. Αυτό έγινε μετά από την καταγγελία κάποιου με το όνομα Κίντερ σχετικά με τις σελίδες της  ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης ksmprobrno.wbs.cz, Οι υπεύθυνοι του σέρβερ websnadno.cz μπλόκαραν την αναφερόμενη σελίδα.
 Ο ιστότοπος παρουσίαζε απόψεις δύο νομίμων  οργανώσεων της Τσεχίας, της Ένωσης  Νέων Κομουνιστών Τσεχοσλοβακίας και της Κομουνιστικής Ένωσης Νεολαίας της πόλης Μπρνοη οποία πριν από μερικά χρόνια δικαιώθηκε από την δικαιοσύνη στην επίθεση που δέχτηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών στην προσπάθειά του να απαγορεύσει τη δράση των νέων κομουνιστών. Εκφράζουμε την αγανάχτηση μας και την έντονη διαμαρτυρία μας για το "κατέβασμα" του ιστοτοπου  μας και ενάντια στην αβάσιμη και ανιστόρητη δικαιολογία αυτής της πράξης.
 Το "κατέβασμα" του ιστότοπου «δικαιολογήθηκε» με την κατηγορία ότι προπαγανδίζει την ταξική πάλη και προβάλλει «εγκληματίες» και «δολοφόνους» όπως τον Che Guevara .
Το "κατέβασμα" της σελίδας σχετίζεται με το κύμα  αντικομουνισμού που οξύνθηκε μετά από το πρόσφατο θάνατο του ιστορικού ηγετικού στελέχους του ΚΚ Τσεχοσλοβακίας σΒασίλ Μπιλακ. Η οργάνωσή μας προχώρησε ήδη νομικά και εκ των προτέρων εκτιμά την κάθε έκφραση αλληλεγγύης. Είναι η πρώτη φορά που το αστικό καθεστώς  της Τσεχίας μπλόκαρε   σελίδα με κομουνιστικό περιεχόμενο. Αυτό δεν είχε συμβεί ούτε στην περίοδο όταν η Κομουνιστική Ένωση Νεολαίας είχε τεθεί εκτός νόμου, ούτε στην περίοδο της υστερικής καμπάνιας ενάντια στην Ένωση Νέων Κομουνιστών Τσεχοσλοβακίας μετά από δημοσίευση υλικού αναφερόμενου στον Βατσλάβ Χάβελ. Ενάντια στην πράξη αυτή λογοκρισίας , διαμαρτυρήθηκε άμεσα η γερουσιαστής εκλεγμένη με το Κ.Κ.Τσεχίας- Μοραβίας  συντρόφισσα ΜάρταΜπάγιεροβα. Αρκετοί πολίτες και οργανώσεις έχουν ήδη εκφράσει την αλληλεγγύη τους και πολλαπλασιάζονται κάθε μέρα. 

 David Pazdera  
Ένωση Νέων Κομουνιστών Τσεχοσλοβακίας,
 Οργάνωση της περιοχής Μπρνο 


WebSnadno.cz

403 Forbidden - Přístup zamítnut.

You don't have permission to access / on this server.

Chyba může mít následující příčiny:
Přístup na zadanou url adresu je blokován.
Vaše IP adresa je blokována.
Napojení domény 2. řádu se zatím neprojevilo v síti internet.
V nastavení FTP je aktivováno "používám vlastní index.html" a soubor "index.html" chybí.
Je aktivována funkce "Stránka ve výstavbě".
Registrace stránky nebyla dokončena - přihlaste se a pokračujte pomocí "Uložit & další >".
Stránka byla zablokována z důvodu porušení podmínek.
Pokračujte na www.websnadno.cz.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου