ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

Προσαγωγές 3 ατόμων από τους Αλληλέγγυους Πολίτες μετά την παρέλαση στον Αγ.Νικόλαο - Προσήχθη και ο δημοτ. σύμβ. της Λαϊκής Συσπέιρωσης Βασίλης Χατζηδάκης
Προσαγωγές τριών ατόμων έκανε πριν από λίγο η αστυνομία μετά το τέλος της παρέλασης στην
πλατεία Αγ. Νικολάου.

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι και ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλης Χατζηδάκης.

Άγνωστη παραμένει ακόμα η αφορμή με την οποία η αστυνομία έκανε τις προσαγωγές μετά την παρέλαση, η οποία έγινε κανονικά. Προηγήθηκε η κατάθεση στεφάνων κατά την οποία υπήρξαν αποδοκιμασίες επισήμων, κυρίως κατά του Γ Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Γ. Ιωαννίδη.

Μετά την παρέλαση και αφού έκαναν δηλώσεις και αποχώρησαν οι επίσημοι, κάποιοι  πολίτες παρέμειναν φωνάζοντας συνθήματα, ενώ όποιοι από αυτούς προσπάθησαν να φύγουν ακολουθούνταν από πολλούς αστυνομικούς σε κάθε τους βήμα. Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις γι΄αυτή την τακτική της αστυνομίας, λογομαχίες και κάπου εκεί έγιναν και οι προσαγωγές.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο αστ. τμήμα και στη συνέχεια ακολούθησε ένταση στην πλατεία με πολίτες να παραμένουν στο δρόμο διαμαρτυρόμενοι για τις προσαγωγές.

Μισή ώρα μετά, και προφανώς για να αποφευχθεί η κλιμάκωση της έντασης, η αστυνομία άφησε ελεύθερους τους 3 προσαχθέντες.

Πάντως, κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής παρέλασης ήταν τα πολύ αυστηρά και επιθετικά αστυνομικά μέτρα, που δεν δικαιολογούνται από παλαιότερες αντίστοιχες διαμαρτυρίες σε παρελάσεις στον τόπο μας.
πηγή: ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΕΡΑΜΠΕΛΛΟΥ

Τ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου