ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Κι άλλη κολοτούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ ! Tέλος σε κυβέρνηση της "Αριστεράς" ( VIDEO )


Μια ωραία ατμόσφαιρα...


Μιλούν πιά για "κυβέρνηση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης και συμμετοχής και πέρα από την Αριστερά"με τη συμμετοχή και άλλων δυνάμεων!
Χωρίς θορύβους, ανακοινώσεις και τυμπανοκρουσίες ο στόχος για μια "Αριστερή διακυβέρνηση" πάνω στον οποίο βασίστηκε η προεκλογική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείπεται μια βδομάδα πριν τις εκλογές.
Μετά την προχτεσινή δήλωση Παπαδημούλη: "Θα βάλουμε νερό στο κρασί μας"
στον Κώστα Χαρδαβέλλα στο REAL fm 
η"κυβέρνηση της Αριστεράς" που προβαλόταν ως "ελπίδα",που υποτίθεται δεν ήθελε το ΚΚΕ και "αρνιόταν επίμονα τη συνεργασία σε αυτήν",αντικαθίσταται από μια ευρεία συμμαχική κυβέρνηση συναίνεσης με τη συμμετοχή ευρύτερων δυνάμεων που περιλαμβάνουν όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ αλλά και τη ΝΔ!
Το ξεκαθάρισμα του θέματος και η εγκατάλειψη της θέσης για κυβέρνηση της Αριστεράς  ξεκίνησε χθές το πρωί από την εκπομπή του Γ. Αυτιά όπου καλεσμένοι ήταν ο Γ. Δραγασάκης και ο Δ. Αβραμόπουλος.

Εκεί ο Δραγασάκης μίλησε καθαρά για κυβέρνηση μιας ευρύτερης συνεργασίας.
Οταν ο Αυτιάς τον ρωτησε αν μιλάει για κυβερνηση συνεργασίας της   Αριστεράς εκείνος είπε:
"Οχι. Δεν μιλάμε μόνο για την Αριστερά. Μιλάμε για μια κυβέρνηση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης και συμμετοχής και πέρα από την Αριστερά".


Και ξεκαθάρισε χωρίς να αφήνει το παραμικρό περιθώριο για παρανοήσεις:

"Αν έρθουμε πρώτοι, όσο ποσοστό κι αν πάρουμε, ακόμη κι αν πάρουμε αυτοδυναμία θα επιδιώξουμε μιακυβέρνηση της ευρύτερης δυνατής συναίνεσης, της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής και μέσα στο κοινοβούλιο και μεσα στην κοινωνία."

Ο Δ. Αβραμόπουλος έσπευσε αμέσως να πεί: "Αυτό είναι ένα θαρραλέο βήμα!"

από edupame

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου