ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Τρίτη, 22 Μαΐου 2012

Αναδίπλωση ΚΟΕ για αφίσα ΣΥΡΙΖΑ με σύνθημα έξοδο από το ευρώΜε αφορμή αφίσα με λογότυπο που προβάλλει την έξοδο από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, προέβη σε αναδίπλωση.
Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας, διευκρινίζει σχετικά με την αφίσα και το λογότυπο ότι είχε εκδοθεί το 2010 και τονίζει: "Εδώ και αρκετό καιρό το σύνθημα για έξοδο από την ευρωζώνη δεν είναι πλέον στις προτεραιότητες και τις άμεσες διεκδικήσεις της ΚΟΕ".

"Αγωνιζόμαστε μαζί με όλο το λαό ενάντια στο ειδικό καθεστώς στην Ελλάδα και στο σάπιο πολιτικό σύστημα που το υπηρετεί. Ταυτόχρονα ενισχύουμε τον αγώνα ενάντια στην κυρίαρχη νεοφιλελεύθερη, αντιλαϊκή, πολιτικά αντιδραστική και γερμανοποιημένη Ευρώπη. Για μια άλλη Ελλάδα σε μια άλλη Ευρώπη", αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωσης Ελλάδας).
"Η ΚΟΕ έχει ενώσει τις δυνάμεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ και την προσπάθειά του. Από τη θέση αυτή θέλει να συμβάλλει στις μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές ανατροπές που δρομολογεί ο λαός. Αυτές οι ανατροπές είναι που κάνουν τις συνιστώσες της διαπλοκής να πανικοβάλλονται και να ψάχνουν σανίδα σωτηρίας σε φτηνά τεχνάσματα", προστίθεται.
Επισημαίνεται ακόμη ότι "η ΚΟΕ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας οργανωμένης προβοκατόρικης επίθεσης, με στόχο να πληγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο μετέχει" και, στο πλαίσιο αυτό, καταγγέλλεται ότι "τα τελευταία εικοσιτετράωρα, πολιτικά κέντρα του συστημισμού, με πρωτοστάτη τη ΝΔ και τα ενεργούμενά τους στο χώρο των ΜΜΕ, περιφέρουν σε κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες παλιές αφίσες της ΚΟΕ με περιεχόμενο ενάντια στην ΕΕ, ζητώντας δίκην εισαγγελέως τέτοιες θέσεις και τέτοιες δυνάμεις να καυτηριαστούν και να αποβληθούν από τον "εθνικό κορμό"...
news247

1 σχόλιο:

  1. Για όποιον ενδιαφέρεται να διαβάσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την άποψη της ΚΟΕ γι'αυτό το θέμα:
    http://www.koel.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4180:2012-05-21-09-47-44&catid=193:2010-01-26-15-02-35&Itemid=115

    ΑπάντησηΔιαγραφή