ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Ληστεία PSI και στα αποθεματικά του ΕΟΤ ! - Στεγνα τα ταμεία για την καμπάνια του 2012 . Ποιός καρφώνει πισώπλατα τον τουρισμό
Η κυβέρνηση των υπερπατριωτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τα δίνει όλα τελευταία για να μας πείσει πόσο πολύ ενδιαφέρεται για τον τουρισμό σε αντίθεση με τους κακούς εργαζόμενους, τους κομμουνιστές, την Αριστερά, τα συνδικάτα που " νοιάζονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα" όπως λέει η "κασεττα" των ρεπορτάζ των ΜΜΕ.
Μόνο που η πραγματικότητα τους χαστουκίζει και πάλι και τους ξεμπροστιάζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.
Ξαφνικά στον ΕΟΤ ανακάλυψαν σήμερα ότι τα αποθεματικά τους, που προοριζόντουσαν για την καμπάνια για την τουριστική σαιζόν που ξεκινάει, έκαναν φτερά με το γνωστό κόλπο του "σωτήριου" PSI. Τα χρήματά τους χωρίς να το γνωρίζουν έγιναν από την ΤτΕ από καταθέσεις ομόλογα και δόθηκαν στον Προκρούστη του κουρέματος.
Ετσι 30εκ. ευρώ έκαναν φτερά νομίμως και χωρίς πολλά πολλά και ό ΕΟΤ έμεινε με ψίχουλα να ψάχνεται και να ρωτάει την Τράπεζα της Ελλάδος και τον κ.Προβόπουλο πως και πότε έγινε αυτό.
Τέτοιο είναι λοιπόν το ενδιαφέρον των πατριωτών που πέφτουν από αντιφαση σε αντιφαση και προχωρούν από έγκλημα σε έγκλημα. Αν δεν είχαν στα χερια τους τα ΜΜΕ που από τη μια τους "καταγγέλουν"-στα πλαισια της καταγγελίας και της απαξίωσης των πολιτικών και της πολιτικής γενικά- και από την άλλη τους στηρίζουν με κάθε τρόπο και επιτίθενται στους κακούς εργαζόμενους -π.χ. τους ναυτεργάτες που "δε δίνουν δεκάρα για τον τουρισμό"- είναι φανερό οτι δε θα έβρισκαν ούτε τη δική τους ψήφο στην κάλπη.
Μου φαίνεται πραγματικα εξωφρενικό το ότι τα 2 κόμματα θα πάρουν πάνω από 40% στις εκλογές. 

Τι εχουν τοσοι άνθρωποι μες το κεφάλι τους άραγε;
 Τιποτα ίσως ή απλώς φόβο;


giorgossarris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου