ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Λυσσασμένη επίθεση των εκπροσώπων των βιομηχάνων στο ΚΚΕ

          


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
  • ΚΚΕ: Η τάξη των αστών είναι ένα παράσιτο που εμποδίζει την κοινωνική εξέλιξη
  • ΠΑΜΕ: Οι ανακοινώσεις του ΣΕΒ και της ΓΣΕΕ δείχνουν πως είναι ένα σώμα, μια σάρκα, μια ψυχή

  • Ταξικές Ομοσπονδίες και Συνδικάτα μπλόκαραν την έναρξη του «κοινωνικού διαλόγου».
  •  «Για σταλινικές μεθόδους και τακτικές του ΚΚΕ» μίλησε ο ΣΕΒ.
  • Για «πρακτικές που θα έχουν δυσμενέστατες επιπτώσεις για τους εργαζόμενους» έκανε λόγο η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ, την ίδια ώρα που συνδιαλέγεται με τον ΣΕΒ για τη σφαγή των εργατών.
  • Αντικομμουνισμός από τα κόμματα της συγκυβέρνησης του «μαύρου μετώπου» και τα άλλα αστικά κόμματα που τη στηρίζουν.
  • Οι βιομήχανοι θέλουν την εργατική τάξη υποταγμένη, να λέει «σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω». Γι' αυτό και το τόσο μίσος σε ΚΚΕ και ΠΑΜΕ που την καλούν να ξεσηκωθεί.
Παράσιτο που εμποδίζει την κοινωνική εξέλιξη η τάξη του ΣΕΒ
Ανακοίνωση για την επίθεση των βιομηχάνων στο Κόμμα
Σε ανακοίνωση για την επίθεση του ΣΕΒ στο ΚΚΕ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:
«Η λυσσασμένη επίθεση των εκπροσώπων των βιομηχάνων στο ΚΚΕ είναι ταξικά φυσιολογική. Αυτό που θέλουν, μαζί με τα κόμματα και τους συνδικαλιστές συνεργάτες τους, είναι η εργατική τάξη, υποταγμένη, να λέει "σφάξε με αγά μου να αγιάσω". Γι' αυτό και το τόσο μίσος, όταν το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ καλούν την εργατική τάξη να ξεσηκωθεί για να αποτρέψει το ξήλωμα των στοιχειωδών κατακτήσεών της, για να βάλει τέρμα στις θυσίες για τα κέρδη των εκμεταλλευτών της, με στόχο την ανατροπή της εξουσίας τους.
Δεν σας φοβόμαστε, κύριοι. Η τάξη σας είναι ένα παράσιτο που εμποδίζει την κοινωνική εξέλιξη. Για να αυξήσετε την κερδοφορία σας, για να προστατεύσετε τα συμφέροντά σας, είστε κυριολεκτικά αδίστακτοι. Κλείνετε τα εργοστάσια και τις επιχειρήσεις και τα μεταφέρετε στο εξωτερικό, πετώντας σαν στυμμένες λεμονόκουπες τους εργαζόμενους που για χρόνια εκμεταλλευτήκατε. Εξάγετε τα δισεκατομμύρια ευρώ, που είναι προϊόν κλοπής δεκαετιών από την εκμετάλλευση του μόχθου των εργαζομένων, για επενδύσεις ή για ασφαλείς καταθέσεις σε τράπεζες. Λεηλατήσατε τα ασφαλιστικά Ταμεία. Απολαμβάνετε προκλητικές φοροαπαλλαγές και προνόμια και απαιτείτε κι άλλα.
Εσείς δημιουργήσατε την κρίση και το χρέος με την υψηλή σας κερδοφορία και τώρα έχετε το θράσος, στο όνομα δήθεν της σωτηρίας της χώρας, δηλαδή της τάξης σας, να αξιώνετε, με όπλο τα κόμματα που σας υπηρετούν και τους διεθνείς συμμάχους σας ΕΕ και ΔΝΤ, να αφαιρέσετε από την εργατική τάξη ό,τι κέρδισε στις προηγούμενες δεκαετίες, να εκτοπίσετε από την παραγωγή τους αυτοαπασχολούμενους. Το εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σας σύστημα είναι σάπιο ως το μεδούλι.
Γνωρίζετε καλά πόσο αληθινό είναι το σύνθημα "Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά" και πόσο αγγίζει τις καρδιές των εργατών. Αλλά θα έρθει η ώρα που όλη η εργατική τάξη θα υψώσει το ανάστημά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου