ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΣΕΒΕ: Μικροεπαγγελματία ,τώρα δυνάμωμα του κοινού μας αγώνα με τους εργαζόμενους
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ

«Η ματαίωση του κοινωνικού διαλόγου που οργανώθηκε από τον ΣΕΒ, την ΓΣΕΕ, την ΓΣΕΒΕΕ και την ΕΣΕΕ μετά από τη συμβολική παρέμβαση του ΠΑΜΕ, στην οποία συμμετείχαν και εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΒΕ, είναι μια αποφασιστική απάντηση του λαϊκού κινήματος στην προσπάθεια να αντιδράσουμε στα βάρβαρα μέτρα που θέλουν να πάρουν κυβέρνηση - ΕΕ- βιομήχανοι.
Το χτύπημα του εισοδήματος των εργαζόμενων και το χάρισμα των ασφαλιστικών εισφορών στους βιομήχανους και μεγαλέμπορους (το υποκριτικά λεγόμενο μη μισθολογικό κόστος) θα τσακίσει και τους αυτοαπασχολούμενους. Η συμμετοχή της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ δεν έχει καμιά σχέση και δεν εξυπηρετεί με κανέναν τρόπο τα συμφέροντα των χιλιάδων αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών - βιοτεχνών και μικρών εμπόρων που βρίσκονται αντιμέτωποι με την ίδια βάρβαρη πολιτική που οδηγεί τους εργαζόμενους στη φτώχεια και τους αυτοαπασχολούμενους στη χρεοκοπία.
Οι διαβουλεύσεις και οι διάλογοι κάτω από την ομπρέλα των βιομηχάνων, ένα και μοναδικό σκοπό έχουν, να δείξουν ότι και οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες συναινούν στο πετσόκομμα του εισοδήματος των εργαζόμενων και στην εφαρμογή του εργασιακού μεσαίωνα. Είναι υποκριτικές οι δηλώσεις ότι τάχα υπερασπίζονται τον 13ο και 14ο μισθό. Οπως έγινε και όλες τις άλλες φορές, στο τέλος βάζουν την υπογραφή τους σε όλα τα αντεργατικά μέτρα.
Οι βιομήχανοι κάνουν τη δουλειά τους , θέλουν τους εργαζόμενους σκλάβους και τους μικρούς ΕΒΕ εκτός αγοράς και παραγωγής. Οι συμβιβασμένοι συνδικαλιστές με τη στάση τους εξυπηρετούν τα σχέδιά τους.
Οι αγωνιστικές - αντιμονοπωλιακές δυνάμεις που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ καλούν το συνδικαλιστικό κίνημα και όλους τους συναδέλφους να καταδικάσουν τη στάση των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών και να δυναμώσουν τον κοινό αγώνα με τους εργαζόμενους για την ανατροπή της πολιτικής που μας οδηγεί στην καταστροφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου