ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥΠάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης (όχι μόνο σε συνθήκες κρίσης), είναι ότι όλοι οι εκλεγμένοι, πρέπει να προσφέρουν αμισθί τις υπηρεσίες τους. Αυτό κάνουν οι εκλεγμένοι κομμουνιστές. Το σύνολο των αποζημιώσεων και όποια άλλα οικονομικά οφέλη από τη συμμετοχή τους σε δημόσιες θέσεις αποδίδονται στο κομμουνιστικό κόμμα. Αυτό αφορά τους πάντες: βουλευτές, δημάρχους μέχρι τον τελευταίο δημοτικό σύμβουλο.

Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Άγιο Νικόλαο, δεν είναι μέλη του Κ.Κ.Ε.
Παρόλα αυτά συμφωνώντας απόλυτα με την εθελοντική και πολιτική φύση της συμμετοχής μας στα δημοτικά πράγματα, προχωρούμε σε μια απόλυτα ξεκάθαρη δημόσια δήλωση:
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χατζηδάκης Βασίλης, Δατσέρης Γιάννης, Πιταροκοίλης Κωστής, θα καταβάλλουμε το σύνολο της αποζημίωσής μας σε δομές και δράσεις που θα δημοσιοποιήσουμε μόλις μας ανακοινώσουν την «αποζημίωση» (όπως την αναφέρουν) από τη συμμετοχή μας στα Δημοτικά Συμβούλια.

Ξέρουμε ότι αυτές οι ενισχύσεις, όπου θα δοθούν δεν θα λύσουν τα προβλήματα. Αποτελεί μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης η οποία δεν πρέπει να μείνει εκεί. Η δράση του Λαού θα φέρει την πραγματική λύση των προβλημάτων. 
Αυτή την πάλη θέλουμε να πυροδοτήσουμε. Για αυτό θα κριθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου