ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Ανοιχτή πρόσκληση σε Λαϊκή Συνέλευση στον Αγ.Νικόλαο για την προστασία των λαϊκών οικογενειών από τη λεηλασία στα εισοδήματα και τα δικαιώματά τους.


Ανοιχτή πρόσκληση σε Λαϊκή Συνέλευση
για την προστασία των λαϊκών οικογενειών από τη λεηλασία στα εισοδήματα και τα δικαιώματά τους.
Τα πρωτοβάθμια εργατικά σωματεία, οι επαγγελματικοί φορείς, οι μαθητές, οι γονείς και κηδεμόνες, οι συνταξιούχοι και άνεργοι που συναντηθήκαμε στις 20/11 με πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης, αποφασίσαμε να οργανώσουμε Συνέλευση για να μιλήσει ο κόσμος της πόλης μας και να συντονίσει τη δράση του.
Όσοι βρεθήκαμε σήμερα, διατρανώσαμε:
  • · Ότι θέλουμε να κινητοποιηθεί ο κόσμος από τα κάτω, να αναλάβει μαζική κι οργανωμένη πρωτοπόρο δράση, να μην περιμένει να λύσει τα προβλήματά μόνος του, ούτε και με τη διαμεσολάβηση παραγόντων.
  • · Ότι αρνούμαστε συνολικά να πληρώσουμε τα χαράτσια που έρχονται με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ επειδή δεν μπορούμε-δεν θέλουμε-δεν πρέπει. Αρνούμαστε να στοιβάξουμε τις ελπίδες μας, στη νομική συνδρομή ενός Δήμου που θα μετράει τη φτώχεια μας, που θα μετράει ποιοι από μας είμαστε «επαρκώς αναξιοπαθούντες».
  • · Ότι είμαστε αποφασισμένοι να αποτρέψουμε στη πράξη και με κάθε τρόπο τη διακοπή ρεύματος σε όσους δεν πληρώσουν. Να υπερασπιστούμε κάθε γείτονά μας τη στιγμή που θα έρθουν να του κόψουν το ρεύμα. Όλοι οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας μια γροθιά, όλοι οι κάτοικοι ενός χωριού μια φωνή, όλα τα μέλη του σωματείου μια οικογένεια. Δίπλα τους μια Λαϊκή Επιτροπή συναγωνιστών που θα συνδράμει τον κοινό αγώνα, που θα οδηγεί τα συνεργεία διακοπής ρεύματος ευγενικά εκτός της πόλης και που θα επανασυνδέει με μαζικό, κινηματικό και πανηγυρικό τρόπο το ρεύμα σε κάθε γειτονιά.
  • · Ότι είμαστε έτοιμοι να αντιπαλέψουμε συνολικά τις επιπτώσεις μιας πολιτικής, που το μόνο που εξασφαλίζει είναι τα συμφέροντα των δανειστών και των αγορών. Την κρίση και το χρέος ναπληρώσουν αυτοί που τα δημιούργησαν.
Αυτό το χειμώνα κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα, κανένα μικρομάγαζο σκοτεινό. Αυτό το χειμώνα κανείς μόνος. Όλοι για έναν και ένας για όλους.
ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ  ΛΑΪΚΗ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  στο  REX

11 π.μ. ΚΥΡΙΑΚΗ 27/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου