ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΣΕΒΕ : Καμιά ανοχή σε κυβερνήσεις του κεφαλαίου


«ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ»

Παρέμβαση της ΠΑΣΕΒΕ για τις πολιτικές εξελίξεις
«Μην σκύβεις το κεφάλι, τώρα μπροστά! Καμιά ανοχή, καμιά αναμονή. Με την ΠΑΣΕΒΕ, το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ και το ΜΑΣ μην τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί», παροτρύνει τους αυτοαπασχολούμενους, βιοτέχνες, επαγγελματίες, μικρέμπορους, αυτοκινητιστές και συνταξιούχους, η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ.
Στη χτεσινή ανακοίνωσή της, σημειώνει: «Οι πολιτικές εξελίξεις που ζούμε τις τελευταίες ημέρες, έχουν τη σφραγίδα των αγώνων που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα από το ταξικό και αντιμονοπωλιακό κίνημα. Είναι η περίτρανη απόδειξη ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει. Οι εξελίξεις και στις άλλες χώρες της Ευρωζώνης, και κύρια στην Ιταλία, αποδεικνύουν ότι δεν είναι ούτε προβλήματα διαχείρισης, ούτε χρέους, στη χώρα τους.
Φταίει ο καπιταλιστικός δρόμος ανάπτυξης. Φταίει η ύπαρξη της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Ενα μπορεί να είναι το σύνθημα που ανταποκρίνεται στα συμφέροντά μας. Εξω από την ΕΕ - μηδενισμός του χρέους - κάτω η κυβέρνηση - εκλογές.
Το κυβερνητικό σχήμα που θα δημιουργηθεί με τη σύμπραξη ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και λοιπών προθύμων, ανεξάρτητα από τον επικεφαλής, τη σύνθεση και τη διάρκεια ζωής του, ένα στόχο έχει:

  • Να πάρει τα πιο βάρβαρα μέτρα που έχουμε δει ως τώρα.

  • Να γυρίσει το βιοτικό επίπεδο μας στη δεκαετία του '50.

  • Με την τρομοκρατία, το φόβο, την καταστολή, την προπαγάνδα να βάλει τη λαϊκή οικογένεια στη γωνία.

  • Να μας υποτάξουν. Να αποδεχτούμε την κρίση τους, σαν κρίση μας.

  • Να παρουσιάσουν τα μέτρα για τη διάσωση των μονοπωλίων, σαν μέτρα διάσωσης της πατρίδας.

Λένε ψέματα. Το όργιο της προπαγάνδας τους δεν θα περάσει. Τώρα είναι η ώρα να δυναμώσουμε τους αγώνες μας, να αρνηθούμε να πληρώσουμε τα χαράτσια, να εμποδίσουμε τα μέτρα που θέλουν να μας αφανίσουν. Οι αυτοαπασχολούμενοι μαζί με την εργατική τάξη και το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, τη φτωχομεσαία αγροτιά, μπορούμε να τους στριμώξουμε.

  • Κάτω η κυβέρνηση των πολιτικών εκπροσώπων των μονοπωλίων.
  • Τώρα εκλογές, για να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές στη χώρα μας στην κατεύθυνση για ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών της λαϊκής οικογένειας και όχι των κερδών των μονοπωλίων».


 Σήμερα, όλοι στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ και το ΜΑΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου