ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Η Τσέχικη κυβέρνηση έδωσε εντολή για νομοσχέδιο που θα απαγορεύει τη δράση του Κ. Κ. Τσεχίας -Μοραβίας.(KSCM)Η κυβέρνηση της Τσεχίας έδωσε εντολή την Τετάρτη στον υπουργό Jan Kubice (ανεξαρτ.) να προετοιμάσει  έως Νοέμβριο το υπουργείο του μια πρόταση που να δίδει τη δυνατότητα  απαγόρευσης της δράσης του Κομμουνιστικού Κόμματος  Τσεχίας -Μοραβίας.(KSCM)
H Τσέχικη κυβέρνηση προχώρησε σ αυτή την απόφαση μετά από τη παρουσίαση της ανάλυσης των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου εσωτερικών που συμβούλευε τη κυβέρνηση να μη προχωρήσει στην απαγόρευση αυτή .
Η κυβέρνηση έλαβε τη γνωμάτευση των εμπειρογνωμόνων του υπουργείου εσωτερικών " υπόψιν της" αλλά  αποφάσισε  να προχωρήσει στην πολιτική της αυτή επιλογή .

Η κυβέρνηση και ο αστικός πολιτικός κόσμος της Τσεχίας έχει το διάστημα αυτό αναστατωθεί  από τις τοποθετήσεις της   Marta Semelova ( βουλευτίνα του Κ.Κ.). 
Πριν ένα μήνα  μεταξύ των άλλων μέσα στην βουλή υποστήριξε ότι: " «Η  πρόταση νόμου για τη "τρίτη αντίσταση" (κατά του σοσιαλιστικού κράτους) είναι μια απάτη.  Αγνοώντας το διεθνές και ιστορικό πλαίσιο ,  επιτρέπει την επιβράβευση των  δολοφόνων και βιαστών, ενώ παράλληλα σπιλώνει όλους αυτούς τους έντιμους ανθρώπους που έζησαν και δούλεψαν στο τόπο μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου