ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011

Ανακοίνωση για την Σιωνιστική πειρατεία στο Dignite


Print
Published on Tuesday, 19 July 2011
Η Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση καταγγέλλει τη νέα γκανγκστερική ενέργεια του σιωνιστικού κράτους, που κατέλαβε με τους κομάντο του το γαλλικό σκάφος Dignite - Al Karama, συνέλαβε τους επιβάτες του και ρυμούλκησε το σκάφος στη ναυτική βάση του Ασντότ.
Το Dignite - Al Karama ήταν το μόνο από τα σκάφη του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ που κατάφερε να πλεύσει προς τη Γάζα, ξεπερνώντας μετά από μέρες καθυστερήσεων τον προκλητικό φραγμό της κυβέρνησης Παπανδρέου, η οποία ενεργώντας σαν μακρύ χέρι των Σιωνιστών του Ισραήλ, ακινητοποίησε όλα τα σκάφη σε ελληνικά λιμάνια, φτάνοντας στο σημείο να απειλήσει ακόμη και με τα όπλα τους επιβάτες τους.
Το Ισραήλ αύξησε κατά ένα τον αριθμό των σκαφών που έχει αρπάξει τα τελευταία δύο χρόνια. Από τον «Αρίωνα» το 2009 μέχρι το Dignite - Al Karama το 2011. Η λεγόμενη «διεθνής κοινότητα», όχι μόνο δεν απομόνωσε το Ισραήλ, όχι μόνο δεν ανέκοψε την επιθετικότητά του, αλλά αντίθετα δικαίωσε, ειδικά φέτος και ειδικά η ελληνική κυβέρνηση, αυτή την επιθετικότητα, που δεν στρέφεται πλέον μόνο ενάντια στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό, αλλά και ενάντια σε εκφράσεις αλληλεγγύης προς αυτόν.
Καταγγέλλουμε τη σιωνιστική εγκληματικότητα.
Καταγγέλλουμε ως συνένοχη την ελληνική κυβέρνηση.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και την επιστροφή των αρπαγμένων σκαφών.
Καλούμε σε κάθε εκδήλωση καταγγελίας-διαμαρτυρίας που θα οργανωθεί.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου