ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΣΕΒΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ : ΌΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ
Στις 15 Ιουνίου 2011 βγαίνουμε όλοι στο δρόμο. 
Αντιστεκόμαστε στην πολιτική που μας αφανίζει.


Αγωνιστικό κάλεσμα για συμμετοχή στη γενική απεργία στις 15 του Ιούνη, απευθύνει η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ). Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Τετάρτη 15 Ιουνίου βγαίνουμε όλοι στο δρόμο. Αντιστεκόμαστε στην πολιτική που μας αφανίζει. Διεκδικούμε να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας». Παλεύουμε ενάντια στα νέα βάρβαρα μέτρα. Απορρίπτουμε τον εκβιασμό και την τρομοκρατία περί χρεοκοπίας, οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι έχουμε ήδη χρεοκοπήσει.
Την κρίση να πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν, βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες. Παλεύουμε μαζί με τους εργαζόμενους, με το ταξικό κίνημα, με το ΠΑΜΕ για την ανατροπή της πολιτικής που οδηγεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και συνολικά τα λαϊκά στρώματα στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στη χρεοκοπία.
Τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση χειροτερεύουν τη ζωή επαγγελματιών και εργαζομένων.Μειώνουν μισθούς και συντάξεις. Καταργούν εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα. Απολύουν και καταδικάζουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους και οδηγούν στη χρεοκοπία χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους. Καταργούν το αφορολόγητο, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη μειωμένο εισόδημα των αυτοαπασχολούμενων. Αυξάνουν το ΦΠΑ στο 23% με συνέπεια τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων και την παραπέρα πτώση του τζίρου των μικρομάγαζων. Προχωρούν σε νέα φορολογική επιδρομή και ετοιμάζουν εξοντωτικούς ελέγχους σε μικροεπιχειρήσεις. Χαρίζουν στο κεφάλαιο δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Το γενικό και αόριστο κάλεσμα των συμβιβασμένων των ΓΣΕΒΕΕ - ΕΣΕΕ για 3ωρο κλείσιμο των καταστημάτων με κεντρικό αίτημα "το σταμάτημα της καθοδικής και επικίνδυνης... πορείας της χώρας" παραπέμπει στο "άλλο μείγμα πολιτικής" του άλλου πόλου του δικομματισμού, επιδιώκοντας να εγκλωβίσει τους αυτοαπασχολούμενους στα γρανάζια της ίδιας πολιτικής που μας οδήγησε στη χρεοκοπία. Η μέχρι σήμερα στάση τους αποδεικνύει την υποκρισία τους!!! Καμία αναμονή! Τα ψευτοδιλήμματα δεν πιάνουν!!!
Η αγανάκτηση να γίνει δύναμη, για την οργάνωση της πάλης, για να μπει φραγμός στην αντιλαϊκή λαίλαπα με στόχο τη ριζική ανατροπή της φιλομονοπωλιακής πολιτικής που 10ετίες τώρα οδηγεί τα μικρομάγαζα στη χρεοκοπία. 
Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011 βγαίνουμε όλοι στο δρόμο. Αντιστεκόμαστε στην πολιτική που μας αφανίζει. Διεκδικούμε να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας».

Κοινό μέτωπο και η ενιαία δράση των επαγγελματιών, εργαζομένων με τα άλλα λαϊκά στρώματα, ενάντια σε κυβέρνηση και πολυεθνικές. η αποδυνάμωση των κομμάτων του κεφαλαίου και όλων των κομμάτων του ευρώ-μονόδρομου.
      ΌΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ
Αγ.Νικόλαος 10.30 Μαρίνα
Ιεράπετρα 10.30 Πλατεία Παπαγεωργίου
Σητεία,10.30, Πλατανάρια

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ - ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΠΑΣΕΒΕ ΛΑΣΙΘΙΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου