ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΤΣΈΧΙΚΗ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΉ ΝΕΟΛΑΊΑ (KSM) ΔΙΏΚΕΤΑΙ ΞΑΝΆ , ΕΠΕΙΔΉ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΊΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΏΝ ΣΕ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΙΝΠοινική δίωξη για άρνηση και κριτική γενοκτονίας ασκήθηκε κατά της KSM από το γερουσιαστή JIRI OBERFALZER και από άλλες προσωπικότητες .
Αιτία είναι η δημοσιοποίηση των εδώ και καιρό γνωστών αποδείξεων επιστημόνων και εμπειρογνωμόνων για πλαστογραφίες κρατικών αρχείων από μετασοβιετικές κυβερνήσεις σε σχέση με το Κατιν. Κατά τους κατήγορους η Κομουνιστική νεολαία υπέπεσε στο έγκλημα της άρνησης και της κριτικής στη "γενοκτονία των Πολωνών από τους Σοβιετικούς " κατά τη διάρκεια του Β παγκοσμίου πολέμου .
Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τη νομιμοποίηση της KSM και το αστικό κράτος της Τσεχίας με την ανοχή ΕΕ τη ξαναβάζει
στο στόχαστρο .

Για αυτές τις αποδείξεις διώκονται !!!

KATIN (Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ) ΜΕΡΟΣ 1
http://www.youtube.com/watch?v=iDydhfufYMg
ΜΕΡΟΣ 2
http://www.youtube.com/watch?v=W3M4irsX_1c&feature=related

ΜΕΡΟΣ 3
http://www.youtube.com/watch?v=74mBRxHVz-k&feature=related

ΜΕΡΟΣ 4
http://www.youtube.com/watch?v=g1YTyLtwUcQ&feature=related

Το «αντικομουνιστικό μνημόνιο», που εγκρίθηκε με ισχνή πλειοψηφία από την Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης το Γενάρη του 2006, αποκάλυψε μια επεξεργασμένη ευέλικτη γραμμή καταδίκης όχι γενικά της κομμουνιστικής ιδεολογίας, αλλά μιας ολόκληρης περιόδου στην ιστορία οικοδόμησης του σοσιαλισμού στην ΕΣΣΔ, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στην οποία κρίθηκε το «ποιος ποιον», κρίθηκε η ταξική πάλη προς όφελος της σοσιαλιστικής οικοδόμησης.


Η αντικομμουνιστική εκστρατεία ουσιαστικά ολοκληρώνει και συνενώνει τα επιμέρους στοιχεία που συνθέτουν την πολιτική αντιδραστικοποίηση - χαρακτηριστικό της εποχής του ιμπεριαλισμού - με μέτρα που παίρνονται προκειμένου να ενισχυθούν η καταστολή και η τρομοκρατία, η πίεση για προσαρμογή των κομμουνιστικών κομμάτων. Οι διεθνείς ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί διαπλέκονται με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς σε εθνοκρατικό επίπεδο, με το πολιτικό σύστημα του κάθε κράτους, για να λειτουργήσουν ενιαία και αποτελεσματικά ενάντια στο βασικό αντίπαλο, που είναι το κομμουνιστικό κίνημα.

Το ζήτημα προφανώς ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει με το «αντικομουνιστικό μνημόνιο». Υπήρξαν και παλιότερες προσπάθειες. Ηδη σε ορισμένα κράτη στη Βαλτική και στην Κεντρική Ευρώπη ο αντικομμουνισμός εκδηλώνεται ως κύρια κατεύθυνση της κρατικής πολιτικής. Η επίθεση φαίνεται να στρέφεται στο παρελθόν, στην ιστορία του κομμουνιστικού κινήματος, στην ιστορία του σοσιαλισμού του 20ού αιώνα και ειδικότερα στα πρώτα πενήντα χρόνια του, όμως χτυπάει το παρόν για να καθορίσει το μέλλον.

Είναι σε γνώση των επιτελείων του διεθνούς ιμπεριαλιστικού συστήματος, του σύγχρονου καπιταλισμού ότι οι εσωτερικές κοινωνικές αντιθέσεις αλλά και οι ενδοϊμπεριαλιστικές θα οξύνονται.

Υπάρχουν δείγματα αφύπνισης με ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά, διαμορφώνονται αντικειμενικά οι δυνατότητες το κομμουνιστικό κίνημα να κερδίσει έδαφος μέσα στην εργατική τάξη, στο λαό και κυρίως στη νεολαία.

Η αστική τάξη, συσσωρεύοντας χρόνια πολιτικής πείρας, δεν εφησυχάζει ούτε από το σημερινό αρνητικό - για τους λαούς - συσχετισμό δύναμης ούτε από την κρίση του κομμουνιστικού κινήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ενίσχυση του αντικομμουνισμού είναι επιλογή στρατηγικής σημασίας για τη διεθνή τάξη του κεφαλαίου και δεν αφορά μόνο σε κάποιες λεγόμενες «ακραίες» φωνές ούτε μόνο όσους ανοιχτά εμφανίζονται ως υπέρμαχοι της αντικομμουνιστικής εκστρατείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου