ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΌ: ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΣΚΟΠΌ ΤΗ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΉ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΏΜΗΣ


Η πρόσφατη πτώση της ολλανδικής κυβέρνησης που είχε τα αίτια της στις αντιδράσεις για το συνεχιζόμενο πόλεμο στο Αφγανιστάν δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στη παραπέρα αποδοχή των πολεμικών ενεργειών από ευρύτερες κοινωνικές ομάδες . Η αμερικανική CIA κατέληξε σε ένα κρυφό σχέδιο με σκοπό τη μεταστροφή της Ευρωπαϊκής ευρωπαϊκής κοινής γνώμης και την υποστήριξη τωρινών και μελλοντικών πολεμικών επιχειρήσεων.
Η ηλεκτρονική διευθ. Wikileaks δημοσιοποίησε ένα εμπιστευτικό έγγραφο της CIA που ονομάζεται Τμήμα Red Cell, το οποίο επεξεργάζεται τρόπους με τους οποίους θα επιτευχθεί η αναγκαία για τα συμφέροντά τους χειραγώγηση της κοινής γνώμης στην Ευρώπη, κυρίως στη Γαλλία και στη στη Γερμανία, ώστε οι Ευρωπαίοι ψηφοφόροι να εγκρίνουν στο μέλλον τη συνέχιση πολεμικών επιχειρήσεων.

Η CIA προτείνει επίσης ότι για τη Γαλλική κοινή γνώμη είναι ... απαραίτητο... να τονίζεται συνεχώς η τύχη των γυναικών στο Αφγανιστάν..Η γαλλική κοινωνία είναι ευαίσθητη στο θέμα αυτό. «Γυναίκες του Αφγανιστάν σαν θέμα επηρεασμού θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως ένα ιδανικό μέσο για τον .. εξανθρωπισμό ..του ρόλου της ISAF στον αγώνα εναντίον των Ταλιμπάν. Ιδιαίτερα θέματα που γυναίκες αξιόπιστα θα αφηγούνται προσωπικές ιστορίες της ζωής τους κάτω απ το ζυγό των Ταλιμπάν καθώς και για τα όνειρά τους, για το μέλλον τους, και για το φόβο που τους προκαλούν οι Ταλιμπάν σε περίπτωση που νικήσουν ", λέει το έγγραφο.

Για τους Γερμανούς αναφέρει ότι θα ήταν καλύτερο να τους τονιστεί με έμφαση " οι δραματικές επιπτώσεις μιας πιθανής ήττας του ΝΑΤΟ ειδικά για τα γερμανικά συμφέροντα και να καταστείλει την ευρέως διαδεδομένη άποψη ότι το Αφγανιστάν δεν είναι ένα πρόβλημα της Γερμανίας. Προτείνει παρεμβάσεις σχετικά με το πώς μια ήττα στο Αφγανιστάν θα μπορούσε να πνίξει τη Γερμανία στην τρομοκρατία, στο όπιο και τους πρόσφυγες . Τέτοιες παρεμβάσεις αυτής της λογικής θα μπορούσαν να καταφέρουν τουλάχιστον τη σιωπή των σκεπτικιστών . "Είναι επίσης σημαντικό να γίνει η περισσότερη χρήση της προσωπικότητας του Μπαράκ Ομπάμα, επειδή μόλις ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσωπικά ζήτησε να ενισχυθούν τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, είχε ώς αποτέλεσμα την αυξημένη στήριξη από τη κοινή γνώμη του βήματος αυτού από το 4% στο 15 %μεταξύ των Γάλλων και από το 7 %στο 13% των Γερμανών.

Η έκθεση της CIA σημειώνει επίσης ότι κατά του πόλεμου στο Αφγανιστάν τάσσονται περίπου το 80% των Γάλλων και των Γερμανών, αλλά επισημαίνει ότι εξακολουθεί να είναι ακόμη μόνο μια παθητική αντίσταση. Αν όμως "στο Αφγανιστάν υπάρξει όπως και αναμένεται ένα αιματηρό καλοκαίρι, οι παθητικοί Γερμανοί και Γάλλοι που είναι αντίθετοι με την αποστολή των μονάδων τους, μπορούν να περάσουν σε στάση πολιτικά ενεργή και εν δυνάμει εχθρική ».

Μπορείτε να στοιχηματίσετε τώρα στην Ελλάδα τι είδους προσωπικότητες έχουν αναλάβει αυτή και παρόμoιες εργολαβίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου