ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

902 TV ONLINE

902 TV ONLINE
ONLINE

Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Αλληλεγγύη στον σ. Μ. Μπαρακέ και στο Κ.Κ. ΙσραήλΤο ΚΚΕ, καταδικάζει τη δίκη - παρωδία σε βάρος του συντρόφου Μοχάμμαντ Μπαρακέ μέλους του Π.Γ. του Κ.Κ. Ισραήλ και προέδρου του Μετώπου για την Ειρήνη και την Ισότητα «Χαντάς» που ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου.

Πρόκειται για νέα αντικομμουνιστική αντιδημοκρατική αντιλαϊκή πολιτική δίωξη την οποία ασκεί η κυβέρνηση και το κράτος του Ισραήλ με την οποία επιδιώκει τον στραγγαλισμό της πραγματικής λαϊκής αντιπολίτευσης που αντιστέκεται σε όλα τα μέτωπα ενάντια στην ιμπεριαλιστική επιθετική πολιτική του Ισραήλ.

Το ΚΚΕ καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα να καταδικάσουν την πολιτική του κράτους και της κυβέρνησης του Ισραήλ, καθώς και τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της ΕΕ που σταθερά στηρίζουν και ενθαρρύνουν την συνεχιζόμενη επιθετικότητα του Ισραήλ. Το δικό τους μερίδιο ευθύνης για όλα αυτά έχουν και η ελληνική κυβέρνηση, όπως και τα άλλα κόμματα που συμφωνούν με την πολιτική της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Καλούμε τον λαό να εκφράσει την συμπαράστασή του στο ηρωικό Κ.Κ. Ισραήλ και τους συμμάχους του, που αγωνίζονται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, καθώς και στον Παλαιστινιακό λαό και τους λαούς της περιοχής που αγωνίζονται για την απελευθέρωση των εδαφών τους από την ισραηλινή κατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου